Abba-Agnethas  lyxliv i det tysta

Abba-Agnethas lyxliv i det tysta

Det går bra för de forna Abba-medlemmarna, som fortsätter håva in miljoner år efter år.

Agnetha Fältskog har tillgångar på 85 miljoner kronor, och har de senaste tio åren dragit in 51 miljoner kronor i sitt bolag - efter skatt.

– Vi unnar oss bra bostäder, har Agnetha Fältskog sagt om sitt lyxliv.

Läs hela nyheten:
Abba-Agnethas lyxliv i det tysta

Publicerad: 2017-11-23 klockan 23:42

Fler nyheter från Nöje

Sonen Isacs återförening med Frank – berättar nu

Han var sju år gammal när han träffade sin pappa Frank Andersson första gången. Det dröjde tre år innan de träffades igen. I dag sjunger Isac Forsberg till sin far under brottningsstjärnans begravningsceremoni. –  Jag har aldrig känt något hat mot honom. Jag har bara känt att jag önskade att vi fick mer tid ihop, säger han. 

2018-10-19-06:00:00
Jill Johnsons upplägg  med nye pojkvännen

Jill Johnson lever en stor del av sitt liv på resande fot – och kommer i år tvingas fira jul utan barnen. Med hemmet i Borås, pojkvännen i Östersund, ett hus i Ängelholm och en övernattningslägenhet i Stockholm är det inte alltid lätt att få ihop livspusslet.– Så är det. Så ser mitt liv nu, berättar hon i en intervju med P4 Sjuhärad. 

2018-10-19-05:00:00
Efter TV3-profilens död  – familjen är bostadslös

För drygt ett år sedan avled TV3-profilen Johan Viktor i cancer.Kvar blev hustrun Charlotta Viktor, 40, och deras gemensamma son Hampus, 8, som nu står utan bostad.– Jag känner jag gjort alla rätt men ändå verkar det helt omöjligt att få en vanlig hyresrätt, säger Charlotta.

2018-10-18-21:45:35
Anna Anka ber om ursäkt i öppet brev

Många tv-tittare har reagerat efter Anna Ankas vredesutbrott i tisdagens avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar”, där hon går till attack mot kollegan Elena Belle.I ett öppet brev ber Anna Anka nu om ursäkt – och menar att hon är öppen för att få hjälp med att hantera sin ilska.”Den här gången gick jag och bråken för långt”, skriver Anna Anka.

2018-10-18-22:06:22
Det här är ovärdigt –  hur kan det ens sändas?

Oansvarigt, TV3. Och ovärdigt, Anna Anka.

2018-10-18-21:00:00
Gynnings ärliga ord om  utseendeförändringen

Carolina Gynning känner press att se perfekt ut, nu har hon tröttnat på utseendehetsen.Gynning skriver på Instagram att hon har insett att de inre egenskaperna är viktigast – från och med nu kommer att satsa på en mer naturlig look.”Jag ska inte ha smink och färga håret i min naturliga färg”, skriver hon.

2018-10-18-18:02:59
TV4 slår tillbaka mot Morberg  – efter protesten i sändning

Per Morberg kritiserade "Nyhetsmorgon" i direktsändning efter att ha tvingats laga mat på en spis utan gas. Nu slår kanalen tillbaka efter att någon skickat dem en gasspis – som de tackar nej till.– Per Morberg – du får lära dig laga mat i direktsändning precis som alla andra, säger Anders Pihlblad i ett klipp på Instagram. 

2018-10-18-16:10:36
Nemos krasch – berättar om  festnätterna med Hedman

Nemo Hedén släpper självbiografin ”Ingen”, där han beskriver resan från trasig dokusåpastjärna till revanschen med nykterhet, karriärframgångar och barn.Under de mörkaste åren fastnade han i ett missbruk och kunde festa flera dygn i streck på barturnéer – och tog droger ihop med Magnus Hedman.– Han har min välsignelse att skriva om det, säger Magnus Hedman.

2018-10-18-13:58:48
Komikern Louis CK gör  stand-up om #metoo

I kölvattnet av #metoo förra hösten anklagades den hyllade komikern Louis CK för sexuella trakasserier.Louis CK erkände vad han hade gjort och drog sig undan offentligheten, men förra veckan stod han åter på stand up-scenen – och skämtade om sitt liv efter metoo.”Jag har varit till helvetet och vänt. Det har varit ett konstigt år”, säger han enligt sajten Laughspin.

2018-10-18-13:54:27