2400 akademiker om sexuella trakasserier – under #akademiuppropet

I kölvattnet efter kampanjen #metoo mot sexuella trakasserier så är det många branscher där kvinnor har vittnat om sexuella trakasserier under egna hashtaggs. Läs om branscherna här.

Nu har också kvinnliga akademiker ställt sig bakom i en egen hashtagg. Det är 2400 akademiker som väljer att gå ut och markera mot trakasserier och övergrepp i universitetsvärlden under hashtaggen #Akademiuppropet, skriver Svenska Dagbladet.  

"Kvinnliga akademiker tvingas lämna universiteten och sina karriärer medan manliga förövare tillåts fortsätta trakassera sina kollegor och studenter. Detta måste få ett slut", skriver akademikerna i uppropet, som Svenska Dagbladet publicerade.

Texten innehåller flera vittnesmål från kvinnor som utsatts av manliga studenter och professorer.

"En välbetald professor brottade ner mig 10 gånger innan han satte sig gränsle över mina armar och tog ett strypgrepp samtidigt som han stirrade in i mina ögon. Jag visste inte om jag skulle dö nu", så berättar en av de 2400 kvinnliga akademikerna som ställt sig bakom upproret. 

Se också videon om alla som förlorat sina jobb i och med #metoo

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
2400 akademiker om sexuella trakasserier – under #akademiuppropet

Publicerad: 2017-11-24 klockan 19:04

Fler nyheter från Nyheter24

Polisen vädjar om hjälp – tredje överfallsvåldtäkten i Malmö

På bara drygt en månads tid har det skett tre stycken överfallsvåldtäkter i Malmö. Senaste personen som blev överfallen ska ha utsatts för tortyrliknande misshandel i och med gruppvåldtäkten.Polisen vädjar allmänheten om tips för att kunna ta fast gärningsmännen som fortfarande är på fri fot. – Det är frågan om synnerligen grovt våld. Jag uppmanar alla som kan veta något att kontakta polisen så vi kan gripa gärningsmännen, säger Andy Roberts, chef för polisområde Norr i Malmö till Expressen. SambandDet finns tydliga samband mellan de tre våldtäkterna. Alla har skett på lördagsnätter mellan klockan 12 och 03, offren är yngre kvinnor, gärningsmännen yngre män och alla har skett i Malmötrakten. Polisen jobbar hårt med att få fast gärningsmännen och letar efter kopplingar mellan våldtäkterna, skriver Expressen.– Vi utreder naturligtvis om det kan finnas ett samband, säger Anders Nilsson.Polisen ska ha satt in extra resurser. – Vi har tyvärr drabbats av en tredje överfallsvåldtäkt i Malmö på kort tid. Vi bedriver redan två stora förundersökningar gällande sådana. Och nu kom en ny. Vi har arbetat hela natten och fortsätter under dagen. Vi försöker samla ihop den bevisning som finns. Vi arbetar på bred front, säger Anders Nilsson.Vädjan till allmänhetenIngen är ännu gripen och nu vill polisen ha allmänhetens hjälp. – Det här är frågan om gärningsmän som säkert någon eller några känner till och som inte ska skyddas av tystnad, säger Andy Roberts till Expressen.Har du tips till polisen? Ring då polisen på 114 14. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-12-16-21:18:27

Vad är egentligen sjukdomen hypotyreos?

Du kanske har läst om att både Kenza och Jonna Lundell lider av sjukdomen hypotyreos. Men vad är det egentligen för sjukdom? På halsens framsida sitter något som kallas sköldkörteln. Sköldkörteln producerar alla hormoner som påverkar kroppens funktioner.  Har du hypotyreos så fungerar inte din sköldkörtel som den ska. Det är när den tillverkar för lite hormoner, alltså ett underskott, som du får sjukdomen hypotyreos.  Det är ungefär 440 000 personer som är drabbade av hypotyreos i Sverige men mörkertalet tros vara stort. Sjukdomen drabbar oftast kvinnor.  Bildkälla: TT Vad är symptomen? Det finns tidiga symtom och senare symtom.  Exempel på tidiga symptom är:  – Trötthet och mindre energi – Depression – Koncentrationssvårigheter  – Känner sig kall Det senare symptomen är:  – Torrt hår och hud – Förstoppning – Svårt med minnet – Långsammare hjärtrytm – Svårighet att få barn – Ont i leder och muskler Får du diagnosen hypotyreos behandlas det med medicin som du troligtvis behöver ta hela livet.  Källa: 1177 Läs också om Kenzas resa till att få reda på att hon lider av hypoteros Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-12-14-23:14:39

7 saker du inte visste om prins Harrys fästmö Meghan Markle

En av royalisternas mest intressanta samtalsämne 2017 är ju romansen mellan Englands prins Harry och 36-åriga skådespelaren Meghan Markle.  Och att de nu ska gifta sig! De förlovade sig i november och spänningen ligger verkligen i luften. Men man undrar ju självklart, vem är Meghan? Här kommer fem fakta du inte visste om den blivande prinsessan. 1. En känd skådespelare Hon är uppvuxen i Los Angeles, Kalifornia, och är en känd amerikansk film-och tv-skådespelare. Kanske känner du igen henne från Suits där hon spelar Rachel Zane. Men du kan också ha sett henne i filmen "Remember me".  2. Har varit gift tidigare Det är inte första gången som Meghan gifter sig. Hennes exman heter Trevor Engelson och paret höll ihop i nio år. Han är filmproducent och har bland annat producerat filmen "Remember me" där Meghan spelar.  3. Jobbar med välgörenhet Meghan Markle håller på med olika sorters välgörenhet. Bildkälla: Instagram Precis som till exempel skådespelaren Emma Watson så jobbar Meghan med jämställdhet. Och inte för vilka som helst. Hon jobbar som förespråkare för FN. 4. Meghan är inte hennes första namn Egentligen är Meghan, som hon kallas, född som Rachel Meghan Markle. Hon heter alltså egentligen Rachel som hon också spelar i "Suits".  5. Tränar yoga Meghan har tränat yoga sedan hon var 7 (!) år gammal! Hon är alltså ett riktigt proffs på yoga! 7. Bästa vän med Serena Williams Bildkälla: Instagram Meghan är bästa vän med ingen mindre än tennisproffset Serena Williams. De träffades på ett evenemang och sedan dess har de hängt! Goals! Läs också om att Meghan Markle tränas inför att leva ihop med prinsen Harry Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-12-16-15:26:48

Så mycket pengar tjänar Sveriges hetaste Youtubers

De är några av Sveriges största Youtubers – Bianca Ingrosso, Joakim och Jonna Lundell, Thomas Sekelius, Therese Lindgren och Linn Ahlborg har tillsammans miljontals prenumeranter på Youtube. Och många av dom har riktigt feta bankkonton.  Tidigare har Nyheter24 skrivit om till exempel Linn Ahlborgs rekordår där hon plockade ut en rejäl lön, och Bianca Ingrosso som även hon har haft ett riktigt flyt. Linn Ahlborg. Bildkälla: Instagram. När Bianca gästade Daniel Redgerts pod "Tankar med..." så berättade Bianca att hon trots sitt feta bankkonto tog ut en liten lön.  – Jag tar ut världens minsta lön, berättade Bianca i podden och avslöjade att hon tog ut 16 000 kronor efter skatt.Varje månad plockade Bianca Ingrosso ut 16 000 kronor efter skatt.Anledningen var då att Bianca sparade till en lägenhet – som hon nu har köpt.– 2016 var mitt bästa år hittills, och jag vet att 2017 kommer bli ännu bättre, sa Bianca då. Bianca Ingrosso har gjort ett rekordår. Bildkälla: Instagram. Så hur mycket landade Biancas "bästa år" på?  Nyheter24 har begärt ut några av Sveriges största Youtubers inkomster för år 2016 från Skatteverket* – och du kanske blir förvånad över hur mycket pengar din favorit har på kontot.  Vem är rikast av Jocke och Jonna? Och har du koll på hur rik Thomas Sekelius är? Och vem tjänade allra minst av alla Youtubers?  Svaret ser du i klippet ovan! *Alla uppgifter kommer från Skatteverket och är hur mycket pengar profilerna tjänade under år 2016. I december 2018 kan du läsa om hur mycket din favorit-Youtuber tjänade under år 2017.  Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-12-15-12:42:13

Tjejer berättar om sexuella trakasserier på gymmet

Du har med största säkerhet hört talas om hashtaggen #metoo?  Det var under hösten 2017 som kvinnor världen över gick ut och berättade om övergrepp, våldtäkter och sexuella trakasserier. Att kvinnor tyvärr får stå ut  det är inget nytt, det händer ÖVERALLT. Nyheter24 har pratat med flera tjejer som berättat om sexuella trakasserier på gymmet.  Flera av tjejer har berättat att de inte längre går och gymmar, eftersom de är oroliga över att något ska hända. Här är deras berättelser:  "Senaste gången jag gick på gymmet var jag ungefär 22 år. Jag och en kille som var typ två meter och ordentligt vältränad var där. Jag skulle uppskatta hans ålder till runt 35 år och vi var helt ensamma i lokalen. Jag körde som vanligt på med mina övningar och hade musik för att stänga ute omgivningen. Rätt som det var när jag höll på med bänkpress så närmade han sig mig och drog ner mina byxor och trosor. Han förde sin hand fram och åter på mitt underliv tills jag lyckades sparka bort honom. Har aldrig vågat gå tillbaka till ett gym efter det." "Jag gick på löpbandet i ett par ljusgråa tight. Då hör jag hur tre killar bakom mig står och pratar om min röv, vad de skulle göra med den och så. Jag blev så obekväm så jag klev av bandet." Bild: TT "Jag gjorde knäböj med en skivstång i ett rum utan speglar och helt plötsligt fick jag en hand mellan benen när jag var längst ner i själva böjen." "Jag har varit med om att killar kommer fram till mig och berättar hur jag ska göra vissa övningar. Typ "sträck mer här" och så tar de på mig på det stället." "Jag blev filmad av två snubbar när jag var på gymmet sent en kväll. Det var bara jag och dem där. Det var skitobehagligt, de kom nära och filmade när jag sprang på löpbandet." "Jag stod och gjorde benböj och såg i spegeln att killarna bakom satt och titta på min rumpa. Jag gjorde inte ens klar övningen för det var för obehagligt att vara kvar." "En kille stod och lutade sig mot väggen och tittade på min rumpa medan jag sprang på löpbandet. Efter löpningen gick jag och stretchade, då kom han helt plötsligt dit och satt bara på mattan och stirrade mig mellan benen. Min kille blev riktigt förbannad och sa åt honom. Då gick han." "Jag är ofta med om att killar stirrar på mig och ibland börjar de prata, samt att de stirrar på ens röv när man springer." Bild: TT "Jag har slutat gå till gymmet i min stadsdel eftersom det fanns en man där som stalkade mig. Han tränade inte särskilt mycket själv utan satte sig i någon maskin i närheten för att stirra och det var knappast mina ögon han ville titta på." "Jag försökte byta rum för att slippa honom men han gick bara efter. När detta hade hänt ett tiotal gånger tyckte jag det var obehagligt att vara på gymmet trots att han inte var där, eftersom jag var rädd att han skulle stå bakom varenda krön eller dörr. Nu reser jag 20 min för att kunna träna." "Jag skulle gå och hämta papper för att torka av löpbandet. Jag gick förbi tre killar som blev högljudda och sa 'hon kollade inte ens på mig, såg ni det var som om hon inte ens såg mig' varpå hans kompis 'jag lovar hon vill ha dig' så jag gick ner och satt fint och väntade på min killkompis i receptionen istället." "En gubbe som fyra gånger under ett pass råkade gå rakt in i min rumpa bakifrån med sitt skrev. Han sa inget utan bara 'råkade' gå in i min rumpa även fast vi var helt själva på gymmet. När jag frågade honom en gång vad han höll på med så sa han bara att han inte såg mig? Detta var andra gången han gjorde det. Efter fjärde passet kände jag mig så illa till mods så jag åkte hem min." "Min illasyster tränade rumpan på ett av redskapen, varpå hon låg på mage. Jag gick iväg för att hämta vatten och när jag kom tillbaka så står det ett äckel och tar bilder på hennes rumpa. Han gick därifrån så fort jag kom tillbaka och eftersom att jag inte såg exakt vad han gjorde så kunde jag inte anklaga honom. I efterhand så pratade vi med personalen och fick se en video där man klart och tydligt ser hur han står och tar bilder på henne. Han blev avstängd på direkten." Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-12-06-14:09:05

Peter, 38, nekades flygresa – för att han har HIV

Den 5:e november skulle passageraren Peter Finlay precis checka in på ett flyg med Turkish Airlines från Edinburgh till Hurghada. Men istället för att få gå vidare till säkerhetskontrollen så hamnade han istället i en diskussion med personen som jobbade i check-in disken. Det som startade diskussionen var när personen som jobbade på flygbolaget frågade Peter om han hade någon medicin med sig till flyget. Peter svarade att han hade medicin med sig och då krävde Turkish Airlines personalen att han berättade vad medicinen var till för. Ett flygplan från Turkish Airlines. Bild: TT – Jag tyckte att det var min ensak och inte hennes, men jag var ärlig och sa ja, säger Peter till The Independent. Vidare så berättar han – De frågade mig om jag hade ett läkarintyg som bekräftade att jag var i skick att flyga och om jag utgjorde någon risk för andra passagerare, om jag var smittsam. – Jag svarade nej, jag borde inte behöva ett intyg från en läkare. Jag utgör ingen risk för någon annan passagerare. Personalen på flygbolaget berättade då att de inte kunde checka in honom på flyget. Peter Finlay försökte ringa sin läkare för att få ett intyg men möttes av dystra nyheter. Att få fram ett intyg skulle olyckligtvis dröja till nästa dag. Turkish Airlines vägrade då att boka om flyget eller återbetala Peter.

2017-12-15-16:13:26

Eira och Ellinor utsattes för sexuella övergrepp av taxiförare

Tafsande, en hand placerad mellan benen under kjolen, tvång om att ta på kön och rena sexförslag. Så lyder utsagorna från två unga kvinnor som vid tre tillfällen har blivit sexuellt ofredande av taxichaufförer från samma taxibolag i Stockholm.  En av dem är 23-åriga Ellinor Gylling som i januari skulle ta sig hem från stan. Eftersom taxichauffören ville förhandla ett fast pris blev hon ombedd att sätta sig i framsätet, men hon fick aldrig något kvitto.  Ellinor berättar hur taxichauffören efter ungefär en halv kilometers bilfärd började ta på hennes lår, och slutade inte när hon bad honom att sluta. Samtidigt började han fråga om sex. Under hela resan tafsade han på Ellinor och hade handen mellan hennes ben under kjolen. – Jag var så rädd och vågade inte göra något för tänk om han skulle blivit arg? Det var som att jag frös till, jag kunde inte göra något. Ett tag tänkte jag att jag skulle hoppa ur bilen i farten, men då hade jag nog dött. Jag tog fram min telefon och började spela in det som hände, säger Ellinor till Nyheter24. Mannen ska även ha frågat Ellinor om hon ville ha sex med honom i bilen. Det var då hon sprang ut och låste in sig i sin egen bil. Ellinor polisanmälde händelsen dagen därpå.  Även Eira Westlund, 26, har råkat ut för en liknande händelse när hon åkte med samma taxibolag. Första gången var hon 18 år gammal. – Jag stod vid fontänen vid Sergels torg och skulle hem. Jag hoppade in i bilen och satt mig fram och min kompis satte sig bak. Efter ett tag började han berätta om sin familj, som var borta, och drog handen mot sin penis. Jag blev livrädd, berättar Eira för Nyheter24. Polisen är mycket förtegen Mannen började ta på Eira och drog hennes hand mot hans penis. Det pågick under hela resan.  – Jag drog bort handen och bad honom att sluta men han lyssnade inte. När jag sprang ut ur bilen såg jag att han satt och runkade. Vi hade inte heller sagt hur gamla vi var och hade lika gärna kunnat vara minderåriga.  I juni 2015 träffade hon på samma man igen. Mannen kallade henne för "lilla ängel" och började ta Eira på låret.   – Det var samma förare men jag tror inte han kände igen mig. Jag sa att jag inte hade kontanter eller Swish så han indikerade på att det inte räckte och att han "behövde ha mer". Jag sprang in på 7-Eleven för att ringa polisen men då åkte han iväg.  Men i november i år gjorde hon en polisanmälan, polisen är mycket förtegen om den. – Jag kan bekräfta att det pågår en förundersökning om sexuellt ofredande, men jag kan inte gå in på detaljer om det har hänt i en taxi eller inte, säger Mattias Holm, förundersökningsledare vid Stockholmspolisen, till Nyheter24. Hur brukar ni arbeta vidare med sådana här ärenden? – Generellt försöker man säkra bevis, och hur man gör det beror på hur lång tid som har gått. Självklart ska man hålla ett målsägarförhör och försöka stödja upp med bevisning. Vår roll är att inte ta part för någons sida, utan vi ska hitta sånt som talar både för och emot. – Ibland är det ju ord och ord, och då blir det väldigt svårt. Men det finns ingenting som säger att bara för att det är ord mot ord att det inte leder till en dom, säger Mattias Holm till Nyheter24. Om taxichauffören åtalas och dömds för sexuellt ofredande riskerar han att få dagsböter eller fängelse upp till två år. "Tänk om jag hamnar i hans bil?" Ellinor berättar att inspelning lämnades in till polisen men att hennes anmälan lades ner på grund av bristande bevis, vilket fick henne att tappa hoppet. – Varför ska jag anmäla om inget händer? Han sitter fortfarande kvar med sitt körkort liksom. Det har snart gått ett år sedan händelsen och Ellinor vågar fortfarande inte åka taxi. – Tänk om jag hamnar i hans bil? Jag vågar åka med min pojkvän men det har hänt flera gånger jag hoppat ur taxin att jag fått en klump i magen. När bussarna slutat gå känner jag att det är läskigare att sätta mig i en taxi hem än att gå själv i mörket och så ska det inte behöva vara, säger Ellinor. Förundersökningen efter Eiras polisanmälan är fortfarande öppen. Nu hoppas hon att något kommer att hända.  – Jag tänker på mina medsystrar och de som kanske inte vågar säga ifrån eller springa ut. Det är en farlig människa.  Taxibolaget kör i flera städer och är ett av de största i Sverige. Nyheter24 har sökt taxibolaget utan framgång. Har du eller någon du känner varit med om någon liknande när du åkt taxi? Vill ni berätta? Skriv till oss på tipsmailen eller på Facebook! Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-12-05-11:52:45

Har du en syster? Då är du nog lyckligare än många

Har du en syster? Då borde du kanske tacka henne.  Personer på De Montfont University och Ulster Universit hävdar att deras forskning visar att personer som har systrar är både gladare och mer optimistiska, skriver Independent. I studien frågades 571 unga personer i åldrarna 17 till 25 om deras liv. Studien visade att de personer som hade vuxit upp med systrar var lyckligare.  Pixabay De som deltog i studien fick fylla i formulär där de fick berätta om sina liv, hur de ser på livet och hur deras psykiska hälsa var.  Det visade sig att ja, de som har en eller flera systrar är öppnare för att kommunicera sina känslor. De i sin tur gör att personer som har systrar har bättre psykisk hälsa. Professor Tony Cassidy, som var med och gjorde studien tror att det handlar om att kvinnor har lättare för att prata och få andra att prata och öppna sig.  – Systrar verkar stimulera mer öppen kommunikation och sammanhållning i familjen. Bröder verkar dock ha den alternativa effekten. Emotionellt uttryck är grundläggande för god psykologisk hälsa och systrar främjar detta i familjer. Det kan vara så att pojkar har en naturlig tendens att inte prata om saker. Med pojkar tillsammans handlar det om en tystnadskonspiration att inte prata. Flickor brukar bryta ner det. TV: Zara Larssons syster ser inte längre ut så här Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-12-14-18:13:48

5 helt sjuka saker The Simpsons har förutspått

Att en TV-serie med 29 säsonger möjligtvis av en ren slump lyckas "förutspå" en händelse eller två vore inte så konstigt. Visst?  The Simpsons har på egen hand förutspått minst 5 sjuka grejer, har du koll på någon av dessa? 1. Den gången vi fick se NSA spionera på familjen Simpsons NSA i The Simpsons. Klicka på bilden för att se klippet. Vem var först med avslöjandet om NSA, Edward Snowden eller the Simpsons?  *trumvirvel* Svaret är: The Simpsons! De "förutspådde" att NSA avlyssnade vanliga medborgares samtal redan 2007. Det var sex år efter, alltså 2013, som Edward Snowden läckte informationen om NSA. Sjukt va? 2. Simpsons förutspådde även den tragiska incidenten med Sigfried & Roy Gunter & Ernst i The Simpsons. Klicka på bilden för att se klippet Ja, sanningen är att inte allt av det serien förutspått inte alls har varit så värst roliga grejer. 1993 så släppte de ett avsnitt då tigertämjarna Gunter & Ernst helt sonika blev attackerad av sin tiger som medverkade i showen. 10 år senare så hände det i verkligheten, då blev Roy Horn i duon Siegfried & Roy attackerad under en show. Hemskt. 3. Den gången the Simpsons förutspådde "Smartwatch" Simpsons var först, som vanligt. Bild: Twitter Har du en iWatch eller dylikt runt handleden? Äh, är väl inget märkvärdigt. Först var du inte i alla fall! 1995 så släppte Simpsons ett avsnitt då vi förflyttas 15 år fram i tiden och vad får vi se där, jo en klockan man kan kommunicera med. Sjukt! 4. Den gången Milhouse förutspådde vem som skulle vinna Nobelpriset. Milhouse hade nästan rätt den där gången. Bild: Twitter Ja eller Milhouse trodde att den finske ekonomen Bengt Holmström skulle vinna priset år 2010 så han var lite ute och cykla. 2016 var året som Bengt kammade hem Nobelpriset.  Men ändå, vad i hela friden? 5. Den gången Simpson förutspådde Lady Gagas halvtidsshow under Super Bowl Lady Gaga flyger omkring The Simpsons. Klicka på bilden för att se klippet Ja, till och med det gjorde dom. I ett avsnitt som släpptes 2012 så ser vi Lady Gaga flyga in över publiken i Springfield likt en hök samtidigt som hon uppträder.   Nästan identiskt med hennes entré på Super Bowl 2017.  Mind. Blown. Summa summarum, tror du att du är först i världen med något? Tänk om.  Simpsons did it first. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-12-15-15:46:07

Här är lösningen för dig som har småbarn och vill ha julgran

För många kan det vara lite problematiskt med att ha en julgran. Särskilt för föräldrar med småbarn eller för de som äger katt.  Småbarnsföräldern Monia Sundgren, 29, kom på en genial lösning för att kunna ha en julgran när man har ett nyfiket litet barn. Monia har hängt upp julgranen i taket. Något som möttes av väldigt positiva reaktioner.  – Jag har en son, Loke, på tio månader som precis har börjat resa sig och han är väldigt vild. Så jag började fundera på hur vi skulle kunna ha en julgran i år och då såg jag en bild på en julgran som var upphängd i taket, berättar Monia för Nyheter24. Bildkälla: Privat Monia gav sig ut på julgransjakt och hittade till slut en som skulle fungera. När hennes pojkvän Marcus kom hem så sa hon "vi ska hänga upp den i taket". – Han tittade på mig som om jag vore dum i huvudet. Men vi karvade ett hål i stammen, band ihop de tre julgransdelarna med ståltråd och sedan hängde vi upp den. Vi pyntade med ljus, kulor och glitter vilket blev jätteläckert.  Bildkälla: Privat Någon dag senare åkte även julklappar och en ledslinga upp – och nu är familjen riktigt nöjd. Monia publicerade sedan en bild på julgranen i en stor grupp på Facebook där den hyllades.  – Det är hundratals kommentarer, folk tycker det är en jättebra idé. Nästan alla är positiva till det, det var bara någon som var negativ till det. Men annars är det bara folk som tycker det var en smart lösning och snyggt.  Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-12-11-14:26:01