14 saker som hjälper dig få ordning på livet – lagom till hösten

Dags att strukturera upp livet efter semestern!

1. En mugg att ta med

Tidiga morgnar med jobb och skola underlättas med kaffe – gärna i en mugg som går att ta med. Du hittar termosmuggen med Star Wars-motiv här och den gulliga muggen till höger här.

2. Innerväska

Är det alltid kaos i din väska? Med den här smarta innerväskan håller du koll på alla prylar och du kan enkelt flytta den mellan dina väskor. Den finns i flera olika färger och kostar 149 kronor här.

3. Sminkställ

Organisera ditt smink och dina sminkborstar i det här snygga stället i klar plast. Det kostar bara 99 kronor här.

4. Få koll på nycklarnaOm du har en stor nyckelknippa som tar lite för mycket plats i väskan eller fickan är det här lösningen. Den tar väldigt lite plats och du kan även fästa större nycklar som bilnyckeln på den. Köp den här.

5. Förvaringsficka

Samla upp alla de där småsakerna som du annars slänger omkring dig. Du hänger bara förvaringsfickan på säng- eller soffkanten! Klicka hem den här för 149 kronor.

6. Parfymrefill

För att slippa bära med dig din parfym i glasflaska kan du fylla på parfymen i den här lilla refillflaskan. Du hittar den här för 99 kronor.

7. Kassaskåp

Förvara pengar eller andra värdesaker i detta lilla kassaskåp som finns att köpa här.

8. Powerbank

Med en powerbank i väskan behöver du aldrig stå med urladdad mobil. Den till höger är vattentät och laddar mobilen upp till 10 gånger. Vill du ha en lite roligare powerbank finns den söta enhörningen att köpa här.

9. Bilkrokar

Med de här smarta bilkrokarna kan du hänga upp till exempel matkassar så att de inte faller omkull och varorna spills ut. Du hittar dem här!

10. Sovpannband

När man råkar somna med hörlurar och vaknar med dem intrasslade runt halsen känns det ju inte direkt som man har kontroll över livet. Det här mjuka, smarta pannbandet har inbyggda hörlurar – även perfekt om du sover med nån som snarkar!

11. Vinfläcksborttagare

Med den här nära till hands vet du vad du ska göra när olyckan är framme! Rädda både kläder, dukar och mattor. Här hittar du fläckborttagaren för 99 kronor.

12. Väskkrok

Om du vill ha väskan nära dig eller inte vill ställa ner den på det smutsiga golvet behöver du en väskkrok. Du fäller helt enkelt ut den och hänger den på bordsskivan! Köp kroken för 69 kronor här.

13. Smyckeshållare

Med den här smarta hängaren kan du förvara alla dina smycken på ett smart sätt, där du får en bra överblick över sakerna. Klicka hem den här!

14. Studentkokboken

Har du nyligen flyttat hemifrån, till exempel för att börja plugga? Det är lätt att man lagar snabbmakaroner varje dag för att det är billigt och enkelt. Den här boken innehåller 100 billiga recept som är perfekta för dig! Du hittar den för 59 kronor här.

Läs hela nyheten:
14 saker som hjälper dig få ordning på livet – lagom till hösten

Publicerad: 2018-08-20 klockan 10:24

Fler nyheter från Nyheter24

Kvinna gripen av polis – efter besök i matbutik

Alla har vi väl sett någon köpa något märkligt i en butik och undrat hur deras liv ser ut? Men har du någonsin varit när att ringa polisen efter vad du sett i en matbutik? Det var i torsdags i förra veckan som en man i danska Århus såg en kvinna lämna en Netto-butik med en flaska gin i handen. Men det var inte spriten mannen reagerade på – att köpa en flaska starksprit i matbutiken på en torsdag är inget konstigt i vårt kära grannland – det var vad kvinnan gjorde sen som chockade honom.  När kvinnan satte sig bakom ratten i sin bil tog hon en rejäl klunk av ginen, skriver danska sajten Dagens.dk.  Mannen ringde polisen som kort därefter kunde stoppa bilen.  Enligt polisen luktade kvinnan starkt av alkohol, och på passagerarsätet låg en halvdrucken flaska gin. Enligt polisen ska kvinnan också kört ryckigt och vingligt innan hon till slut stannade bilen.  Efter ett alkotest hade kvinnan så klart inte så mycket att skylla på, utan fick följa med polisen till stationen för att lämna blodprov, skriver Dagens.dk. 

2018-11-14-10:10:04

Mamma och dotter bor på sjukhuset – vägrar att lämna

15 månader har gått sedan 21-åriga Ruth Kidane från London fick åka in till sjukhuset "Barnets Hospital" efter att hon haft problem med att andas. Efter en månads behandling ansåg läkarna att hon var frisk nog för att lämna sjukhuset, men trots det har hon ändå spenderat varje natt där sedan dess. Hon och hennes mamma Mimi Tebeje har nämligen "flyttat in" på sjukhuset.  Vill inte återvända hem Mamman och dottern bor normalt i den brittiska staden Grimsby men vägrar att återvända hem. Detta eftersom att mamman har sagt att hon fått rasistiska påhopp på gatorna, efter det att hon och dottern fått beviljad asyl i Storbritannien, skriver The Mirror.  Skattebetalarna står för "hotellvistelsen"  Då de faktiskt bor på sjukhuset är det Storbritanniens skattebetalare som står för "hotellvistelsen". Enligt uppgifter har det kostat mer än 150 000 pund för vistelsen på sjukhuset, vilket är drygt 1,7 miljoner kronor, rapporterar The Mirror.  I rummet där Ruth och Mimi bor finns sängar, stol, TV och handfat. Dessutom serveras de två måltider om dagen av sjukhuspersonalen. Att mamman och hennes dotter bor på sjukhuset har inneburit att sammanlagt 100 patienter som är i behov av vård har inte fått tillgång till en säng på sjukhuset.  Skapat uppståndelse Faktumet har skapat en stor tvist i Storbritannien, men trots det har sjukhuset inte vidtagit några rättsliga åtgärder för att de ska flytta där ifrån, utan låter de bo kvar.  En patient som vårdas på sjukhuset, Joyce Robins, är oroad över hur sjukhuset tar ställning till mamman och dotterns vistelse där.   – Det här är chockerande och skamligt. Förutom den otroliga kostnaden är det enormt orättvist för andra. Jag kan inte förstå varför sjukhuset skulle låta detta fortsätta. Deras jobb är att göra människor friska inte erbjuda en gratis B & B, säger han, skriver The Mirror.  Ruth och Mimi har erbjudits nytt boende i brittiska Lincolnshire, något som de i dagsläget inte överväger att ta.

2018-10-31-19:15:38

Finländare köade till landets första bordell med sexdockor

Det var under torsdagen som Finlands första dockbordell öppnades. Kunder kan betala 1000 kronor i timmen – för att få ha sex med hyperrealistiska sexdockor. Men vad som händer med dockan under tiden med kunden är helt upp till kunden själv. Kravet? Betalning och kondom. Men dockan får heller inte skadas. Bordellägaren berättar för finska tidningen Iltalehti att det hela handlar om att "hjälpa människor" tillfredsställa sina sexuella behov, speciellt de som har svårt att ha sex med andra människor. Bildades kö Det visade sig att dockbordellen var efterlängtad. Det skapades nämligen kö utanför bordellen och helgen är näst intill fullbokad, rapporterar SVT.  Det stod tolv personer i kö utanför när det var dags för öppning, varav tio av de var potentiella kunder.  Utan någon större debatt Finland är inte först med att öppna dockbordell. Det har startats en liknande verksamhet i Danmark som fått stark kritik. Men i Finland har den nya dockbordellen inte startat någon större debatt.  Två personer demonstrerade vid öppning, men mer negativ uppmärksamhet än så blev det inte. Enligt Antti Kurhinen, som är ansiktet utåt för bordellen, har de behövt inse att Finland har en mer liberal syn på sex än vad de faktiskt trodde. Otrohet? Antti Kurhinen menar att bordellen ska "hjälpa män" som inte "får sex hemma", men samtidigt inte vill vara otrogna.  – Det här är för singlar och för upptagna män som inte får ha sex hemma. Hit kan det komma utan att det är otrohet. Sexdockorna kan också vara ett alternativ till sexhandel och prostitution, säger han till Ilta-Lehti. Efterfrågan De ryska ägarna är inte vana vid den liberala synen på sex som finns i Finland. Nej, deras syn är mer konservativ så att det även skulle erbjudas manliga dockor var inget de hade i åtanke från början. Men det har visat sig nu att det även finns en marknad för det med. – I Ryssland har man en mer konservativ syn på sex så ägarna förstod inte att man också borde betjäna till exempel kvinnor och sexuella minoriteter. Jag har fått mycket respons där man påpekat bristen och jag har fört responsen vidare till ägarna, avslutar Antti Kurhinen till Hufvudstadsbladet. Nyheter24 har tidigare skrivit om Nordens första dockbordell som startade i Danmark. Det kan du läsa mer om här.

2018-11-17-16:41:09

9 självklara tecken på att hen tycker om dig

Ni har börjat hängt en del, hen ringer och smsar dig, och du kan inte få den här personen ur ditt huvud. Du är ändå lite osäker, vad tycker den här personen om dig egentligen? Nyheter24 har listat nio tecken som visar på att hen tycker om dig. Personen blinkar mycket När en person gillar vad den ser så vidgas pupillerna och antalet blinkningar ökar. Nyheter24 har tidigare skrivit om hemliga tecken som visar att hen verkligen gillar dig. Relationsexperten Tracey Cox berättade då om tre hemliga tecken. Drar upp sina strumpor Ja, det kan kanske låta lite konstigt. Hens strumpa kanske bara har halkat ner tänker du då? Det är faktiskt sant att hen är intresserad av dig. För om man drar upp sina strumpor eller fixar till dem i din närvaro så betyder det att hen försöker se så bra ut som möjligt för dig. Hen ställer frågor och visar att hen vill lära känna dig mer. Bildkälla: Unsplash Fötterna pekar mot dig Om vi ser en person son vi tycker är attraktiv så pekar fötterna omedvetet mot den personen. Tittar mycket på din mun Ju mer intresserad en person är, desto mer kommer hen att kolla på din mun när du pratar. Ställer frågor Hen ställer frågor och visar att hen vill lära känna dig mer. Vill du ställa de perfekta frågorna på dejten? Enligt psykologen Arthur Aron ska du ställa dessa 36 frågor så blir hen blixtförälskad i dig. Ger dig hintar Ni skriver och ringer men har kanske inte riktigt kommit så långt så att ni har hänga med varandra? Din crush kanske hintar om saker hen vill göra med dig. Och det betyder ju såklart att personen är intresserad av dig och vill ses! Att hen tar på dig kan vara ett tecken på att hen är intresserad av dig. Bildkälla: Unsplash Hittar tid för er Personen hittar alltid på något sätt tid för att träffa dig. Kanske till och med bjuder med dig på event och fester – vilket betyder att hen är intresserad av dig. Du får träffa hens vänner Detta är ett riktigt bra tecken. Hen vill veta hur du fungerar i vänners sällskap och såklart visa upp dig. Detta är absolut ett tecken på att hen är intresserad av dig. Hen rör dig En enkel hand på din arm när ni skrattar. Ben som kanske nuddas under bordet, eller hens arm kanske hamnar runt dig. Mysigt och ett tecken på att hen är intresserad av just dig. Visste du att det faktiskt fem olika stadier kärlek som du och din partner kommer att gå igenom?Här kan du läsa om dem.

2018-11-16-11:46:31

Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle dödshotades på Instagram

För knappt en månad sedan födde Jonna Lundell hennes och maken Joakim Lundells dotter. Lilla Lunabelle kom till världen den 28 oktober och har sedan dess synts mycket på föräldrarnas sociala kanaler.  Sedan hon kom till världen har det hänt mycket. Hon fick bland annat ett Instagramkonto som snabbt fick över 70 000 följare, men som ett dygn senare raderas. Även ett brev från socialtjänsten har familjen fått. Det var en orosanmälan gällande Lunabelle, något som Joakim och Jonna senare polisanmälde.   Och nu har de polisanmält igen. Lunabelle har nämligen dödshotats!  Hotet  Det var sent under fredagskvällen som Joakim Lundell lade upp en Instagram-story om hotet som riktats mot hans dotter. På storyn ser man en väldigt grov text som riktar hot mot Lunabelle.  Hotet kom in via Instagram. Bildkälla: Instagram/Joakimlundell Joakim vädjade om hjälp  När Jocke fått reda på att någon hotat hans dotter vädjade han på Instagram om hjälp för att hitta personen bakom Instagramkontot. Han erbjöd en summa på 5000 kronor till den som hjälpte honom att lösa detta.  Han själv berättade att han gör exakt vad som helst för att få tag på den här personen. På Instagram skriver han: "Jag är totalt emot att exponera haters! Men detta är det sjukaste jag läst och kommer gå över lik för att få tag på personen! Du vet inte vad du påbörjat när du skrev denna text...", står det på hans Instagram-story.  "Jag kommer gå över lik", skrev Joakim på sin Instagram-story. Bildkälla: Instagram/Joakimlundell Fick tag på personen Med hjälp av tre följare kunde denna hotfulla person att identifieras. Personen erkände också att hen var den som hade skrivit det här hotet mot Lunabelle.  För att inte göra saker värre än vad det redan är går inte Joakim ut med namn på personen.  Polisanmälan har gjorts  Självklart polisanmälde Joakim och Jonna händelsen!  Självklart gjorde föräldrarna en polisanmälan. Bildkälla: Instagram/Joakimlundell Vad händer nu? Under lördagen meddelade Joakim på sin Instagram om vad som kommer att hända nu med personen som hotade Lunabelle. "Polisen får ta hand om det! Personen har en psykisk sjukdom och har innan hört röster och skadat djur. Jag tänker inte sjunka till samma nivå och skada personen hur arg man än blir! Jag hoppas polisen agerar och att personen får hjälp!", skriver han på Instagram.  Nu hoppas vi att familjen får vara ifred!  Nyheter24 har tidigare skrivit om att Joakim och Jonna Lundell polisanmälde efter ett brev från socialstyrelsen. Det kan du läsa mer om här!

2018-11-17-12:46:16

Pappan blev biten av katt på semestern - avled i rabies

En tvåbarns pappa från Storbritannien har avlidit efter ha blivit biten av en katt under sin semester i Marocko. Mannen vårdades vid John Radcliffe Hospital i Oxford där han senare avled, skriver BBC.  Fick inte vaccin i tid Mannen ska ha sökt vård både på plats i Marocko och vid hemkomsten i England men inte fått vaccin i tid. Det ledde till att han utvecklade symptom och man kunde inte rädda hans liv. – Så länge man inte har några symptom så kan man få behandling och då utvecklas inte rabies, säger Anders Wallensten, statsepidemioplog, till BBC. Varning utfärdas för semesterdestinationerna Den brittiska folkhälsomyndigheten Public Health England  utfärdade i och med fallet en varning för rabies för semesterdestinationerna Turkiet, Marocko och Egypten. Spridning av rabies Enligt Världshälsoorganisationen WHO förekommer rabies i mer än 150 länder och orsakar tiotusentals dödsfall varje år, främst i Asien och Afrika som står för 95 procent av fallen.  Hundar är den största smittorisken och står för 99 procent av smittofallen. Rabies sprids genom bett, rivmärken och saliv. Tvåbarnspappan fick rabies av ett kattbett. Bildkälla: Unsplash Vad är rabies? Rabies är en 100 procent dödlig sjukdom som inte kan botas trots modern intensivvård. Symptomen för rabies är ångest och oro som är följden av en hjärninflammation. Viruset orsakar även spasmer i svalget som gör det svårt för personen dricka.  Om du blir smittad Misstänker du att du kommit i kontakt med ett smittat djur kan du förhindra viruset från att bryta ut under inkubationstiden genom att vaccinera dig och få immunglobulin injicerat. Du ska också tvätta området med tvål och vatten under 15 minuter följt av sköljning med alkoholbaserat desinfektionsmedel och Inkubationstiden är vanligen mellan tre och sex veckor. Vaccinera dig Varje år får över 15 miljoner människor över hela världen en efterbettvaccinering mot rabiesviriuset. Att vaccinera sig innan smittan har brutit ut beräknas förhindra hundratusentals dödsfall, skriver Folkhälsomyndigheten. Nyheter24 har tidigare skrivit om nio bakteriefällor du bör undvika. Läs mer om vilka bakteriefällor som finns i din närhet.

2018-11-09-15:27:25

Dödssiffran stiger – 71 personer har mist livet i Kaliforniens bränder

Det har nu gått lite mer än en vecka sedan massiva bränder började härja i Kalifornien, USA. Hundratusentals människor har fått lämna sina hem för att komma undan de stora bränderna, som är de dödligaste i Kalifornien – någonsin.  Dödsantalet stiger och i dagsläget har 71 personer mist livet till följd av katastrofen, rapporterar CBS News.  Över 1000 människor saknas  Samtidigt rapporteras det att över 1000 människor saknas i de områdena där det har brunnit. Kory Honea, poliskomisarie i Butte Country, berättade under en presskonferens på fredagen att det mer specifikt  är 1 011 personer som fortfarande saknas. Däremot menade han samtidigt att antalet är "dynamiskt" och att antalet kommer att fluktuera eftersom man nu sammanställer namn från flera olika listor till en. Vissa namn kan alltså finnas på flera listor, då personer både har ringt och mailat in, skriver CBS News. Trump besöker Kalifornien under lördagen  Många brandmän och annan räddningspersonal har under de senaste åtta dagarna arbetat hårt för att få bukt på bränderna. President Donald Trump ger årligen ett federalt stöd till brandbekämpningen, något som han under förra helgen hotade med att dra in.  "Miljarder dollar ges årligen, med så många förlorade liv, allt på grund av grov misskötsel av skogen. Åtgärda nu eller så blir det inget mer federalt stöd", skrev han då på Twitter. Detta var något som brandmän i staden Pasadenas svarade på. "Presidenten, vi välkomnar er att komma till Kalifornien, hjälpa offren och prata med professionella brandmän om de pågående bränderna och se vad du kan göra för att hjälpa till", skrev de som svar till Trump på Twitter. Och nu, drygt en vecka efter det att bränderna startade, har Vita Huset meddelat att president Donald Trump kommer att besöka de drabbade områdena under lördagen, rapporterar CBS News.  Är snart under kontroll Än är bränderna inte helt under kontroll. Man förväntas att bränderna ska vara under kontroll på måndag, skriver Dagens Nyheter. Nyheter24 har tidigare skrivit om Trumps uttalande om bränderna. Det kan du läsa mer om här!

2018-10-31-19:17:07

Expertens tips: Så slipper du torr hy i vinter

När graderna sjunker och kylan sätter in så är det många vars hy börjar tröttna. En undrar om sommaren ens kom i år, för hyn visar inga bevis på att du sett solen på länge. Så vad är bra att tänka på? Hudvård kan vara en djungel för den som inte är så insatt eller intresserad.  Vad händer med huden? Men vad är det som händer med hyn när det blir kallt egentligen? Jo, under vintertider så är kontrasten mellan den varma temperaturen inomhus och den kalla tempen utomhus väldigt stark och tär på huden. Våra tunna blodkärl kan både brista och vidgas. Då är det lätt att rodna och få torra fläckar.  – Man ska smörja in ansiktet varje morgon och kväll. På morgon för att skydda mot uttorkning och att skydda mot solen. På kvällen för att stimulera, återuppbygga huden. Kroppen är inställd på reparation när vi sover, berättar ordförande för Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation Annica Joensuu för Nyheter24. Hon fortsätter: – Att försöka bevara fukten i huden är viktigt och det med hjälp av till exempel serum med fuktbindande ingredienser. Bättre hy under sommaren När solen är framme under sommaren mår huden generellt mycket bättre. Även om huden lätt kan bli uttorkad på grund av sol och kanske salta bad. – Det är talgkörtlar och svettkörtlar som producerar mer talg och svett under sommaren, vilket ger hyn en blankare yta, berättar Annica Joensuu.  Mer än att bara smörja in ansiktet Att bara köpa en bra lotion kanske inte räcker så långt. Huden samlar på sig massa smuts under dagen och kräver också en ordentlig rengöring. – Grunden för all hudvård är rengöring. Rengör huden med speciella rengöringsprodukter, som exempelvis gelé, mjölk, créme eller micelärvatten, berättar Annica Joensuu. Hon fortsätter: – Att använda peeling är också bra om man har en torr och fnasig hudyta. En peeling ska vara mild och får inte innehålla grova korn som kan skada huden. Kemisk peeling finns också i form av till exempel AHA syror. Men som sagt, en bra lotion tar dig en bit på vägen, men inte ända i mål. – Det är också viktigt att tänka på vad man äter och att vara ute i frisk luft. Något som kan ge tecken på huden är dålig sömn, berättar Annica Joensuu. Bra ämnen att hålla koll på Essentiella fettsyror och fett, skyddar mot fuktförlust.Vitamin ANMF är fuktighetsbindande.AHA och BHA peelar bort torr och fnasig yta.

2018-11-16-11:15:57

Känsoladdat tal av Aviciis pappa under fredagens minnesstund

Under fredagkvällen hölls två minnesgudstjänster för producenten och DJ:n Tim "Avicii" Bergling. Minnestjänsten hölls i Hedvig Eleonora kyrka och köerna ringlade långa utanför kyrkan på Östermalm. Kyrkans vokalensemble framförde några av Aviccis låtar, så som ”Wake me up”, ”Hey brother” och ”Levels” för att hylla artisten under minnesstunden.  Tusentals hyllades artisten på Sergels Torg tidigare i år. Bildkälla: Fredrik Persson/TT Långvariga hälsoproblem Det var den 20 april som Tim Bergling hittades död på sitt hotellrum i Oman, bara 28 år gammal. Artisten befann sig då i huvudstaden Muskat på semester, rapporterade Expressen. ”Han kämpade verkligen med tankar om meningen, livet och lyckan. Han orkade inte längre. Han ville få frid”, skrev familjen i ett öppet brev efter det tragiska beskedet. Tim Bergling slutade turnera 2016 efter långvariga hälsoproblem. I dokumentären "Avicii: True Stories" berättar han öppet om sitt tunga alkoholbruk och om bukspottkörtelinflammationen som ledde till att han flera gånger fick läggas in på sjukhus.  – Det känns som att bli knivhuggen i magen och ryggen samtidigt. För mig var det definitivt den värsta smärtan jag haft någonsin. Och för att klara smärtan får man smärtstillande, säger Tim Bergling i SVT-dokumentären. Lämnar ett stort avtryck Under fredagens minnesgudstjänst höll Tim Berglings pappa Klas Bergling ett tal för att hylla sin son. – Tim har, trots sin ungdom, gjort ett starkt avtryck med sin musik. Det sägs att han har förändrat EDM-musiken. Sångare och producenter han jobbat med var imponerade av hans sätt att skriva musik och modet att hela tiden gå utanför de gängse normerna, sa, Klas Bergling i sitt tal under minnesgudstjänsten, rapporterar Aftonbladet. Tim Bergling året innan han slutade turnera. Bildkälla: Christine Olsson/TT Vill hjälpa andra familjer Han fortsatte: – Vi är tacksamma för all den kärlek och det stöd vi fått från människor omkring oss. Vi förstår att vi är privilegierade, det är många som inte får det här stödet när man hamnat i en kris. Vi har fått brev från föräldrar och syskon som drabbats av samma händelse som vi. Vi i familjen kommer på olika sätt fortsätta hjälpa andra där vi kan och har möjlighet, avslutar Klas Bergling rapporterar Aftonbladet. Nyheter24 har tidigare skrivit om de kändisar som har gått bort under 2018. Det kan du läsa mer om här!

2018-11-16-21:12:17

Isabella Löwengrips stalker har fått kontaktförbud – i sex månader

Tidigare i höstas gick Isabella "Blondinbella" Löwengrip ut med att hon och barnen blev förföljda av en man i 30-årsåldern. Mannen ska vid ett flertal gånger varit utanför hennes hus på Lidingö utanför Stockholm. Han ska också ha synts vid hennes kontor i centrala Stockholm. Efter att Löwengrip släppte bilder på den man som stalkade henne kunde han identifieras. Polisen grep senare mannen, men däremot inte av den anledning att han förföljde henne och barnen. Fortsätter att förfölja Nyligen flyttade Isabella och barnen till ett nytt hus, något som hon tidigare visat upp på sin Instagram.Trots att hon nu bor på en ny adress har stalkern hittat dit. Under torsdagskvällen blev det stort polispådrag hemma hos Bella efter hon fått syn på mannen och larmat 112.Senare under kvällen berättade hon om händelsen på sin blogg: "Tuff kväll med polispådrag här hemma. Stalkern kom hit till mitt nya hus och gav sig inte. Jag fick ringa min livvakt och 112, Magnus var på plats först. Han fick jaga honom en lång stund men fick tillslut fast honom och sedan kom polisen och grep honom. Tre polisbilar utanför, oroliga barn och personal hemma som mådde dåligt." Hyllar polisen Vidare i blogginlägget hyllar hon polisen för deras insats. "Norrmalmspolisen gjorde ett jättefint jobb, tog det på allvar och var så gulliga mot mina barn. Ena gänget stannade en stund medan några åkte iväg med stalkern. Nu är han alltså gripen men vi får se hur länge. Antagligen släpps han imorgonbitti", skriver hon på sin blogg. Inte första gången mannen anmäls Det är inte första gången som mannen som stalkat Bella anmäls. Han har nämligen blivit det av fyra andra kvinnor, skriver hon på bloggen. KontaktförbudUnder fredagskvällen meddelade Bella att mannen nu har fått kontaktförbud men att han släppts från polisens förvar. "Han har fått ett kontaktförbud nu som gäller var jag än befinner mig i sex månader. Men polisen ringde mig också nyss och sa att han blev släppt, han var frihetsberövad i ett dygn. Polisen sa att dom tror att han har förstått men att det inte finns mycket mer att göra nu. Skulle han kontakta mig ändå så kommer han bli häktad. Jag känner att Polisen har gjort det dom kunnat och att jag har fått ett bra bemötande", skriver hon på bloggen.Nyheter24 skrev tidigare om när stalkern greps för första gången. Det kan du läsa mer om här!

2018-11-16-19:16:22