11 roliga prylar för singlar - på singlarnas dag

Woho! Snart är det singlarnas dag. En dag för att hylla singlarna och utmana Black Friday i butikers sjuka rabatterade priser. 

Singlarnas dag infaller alltid den 11/11 varje år. Varför? Jo för ettor är singlar såklart. Nedan listar vi därför 11 roliga prylar som går att fynda hela helgen. 

1. Pojkvändskudde som är nedsatt med hela 50 procent

Perfekta kudden för dig som vill ha lite gos men för tillfället inte har det. Eller så är denna pojkvänskudde en rolig present till någon singel som klarar av ett skämt? För 99 kronor är det lätt värt att slå till. 

2. Processo Pong nedsatt med 34 procent

Proscco pong är till för den som har tröttnat på Beer Pong men fortfarande vill göra en rolig aktivitet när det är dags för fest. Spelet fungerar likadant som Beer Pong men du kör med Prosecco istället. Spelet hittar du nedsatt här

3. Gör din egna glass billigt  

I detta kit ingår allt du behöver för att göra egen glass på ett roligt och kreativt sätt. Förpackningen innehåller flera recept för att skapa olika smaker, en form, två spatlar, ett sugrör/sked och 6 olika kakformar så att du kan göra flera glassfigurer. Och kostar faktiskt bara 249 kronor denna helg, tack vare firandet av singlarnas dag

4. Riktigt mysig filt med speciell funktion

Vem behöver närhet när man kan ha en snug rug som är en filt med ärmar. Den är fullständigt perfekt för dig som vill ligga i soffan med en filt täckande hela dig och som inte åker av när du rör på dig. GOS för endast 249 kronor, vilket betyder en rabatt på 29 procent.  

5. Beer Pong för den som älskar fest

Klassiska Beer Pong är ett perfekt spel till en förfest - speciellt nu när du kan få det för 50 procent billigare.

6. Jelly shots  

Om du inte älskar att dricka shots så kanske du kan äta dem? Med dessa Jelly Shots blir det i alla fall riktigt gott och går även snabbt att göra. 50 procent rabatt får du här.  

7. Gör din katt till en super star

Perfekta prylen för dig som är en crazy cat women. Det är en superliten filmklipp som kommer göra dina videos på din kat så mycket roligare. Kika in den här

8. Selfiestick 40 procent billigare 

Prylen som är en självklarhet för dig som vill öka sitt selfie game - framförallt viktigt om du är singel och är på jakt! Fynda för framtiden redan nu, här

9. Supergoda Snickers bites

Snickers Bite är små men riktigt himmelska bitar och är ett perfekt snack. 50 procent rabatt har du på dem här

10. Boken för dig som vill lyckas

Börja le ditt drömliv redan nu med hjälp av den här boken där du skriver ner dina drömmar och mål. Det är alltid lättare att uppfylla sina drömmar när man skrivit ner dem och inte bara går runt med dem i sitt huvud. 

En bucket list helt enkelt

11. F

ickplunta som dissar ditt ex

Glöm bort ditt ex och lev livet! 

Här kan du hitta en massa teknikprylar som du kan fynda under Singles Day 2018

Läs hela nyheten:
11 roliga prylar för singlar - på singlarnas dag

Publicerad: 2018-11-09 klockan 14:05

Fler nyheter från Nyheter24

Stefan Löfven: "Logiskt att Annie Lööf får sondera"

Igår föll Ulf Kristersson i riksdagens omröstning om statsministerposten. Därför har idag talmannen Andreas Norlén idag inlett nya samtal med partiledarna. Efter att statsminister Stefan Löfven varit på besök hos talmannen mötte han presskåren i riksdagshuset. Han menar nu att det vore logiskt att Annie Lööf ska få uppdraget att sondera för en ny regering. – Jag tycker det är naturligt att pröva Annie Lööf, att hon får ett uppdrag. Det är också logiskt med tanke på vilka partier som röstat nej i båda statsministeromröstningarna, sa Stefan Löfven efter mötet med talmannen. Själv menar han att han står till förfogande för att sondera, men att han inte vill gå upp i en omröstning innan "förutsättningarna förändrats".Tidigare sa Jimmie Åkesson att han anser att Stefan Löfven borde få chansen att bilda regering. Läs mer om det här.

2018-11-15-10:51:14

14 heta saker som garanterat håller dig varm i vinter

Här är 14 saker som garanterat kommer hålla dig varm i vinter. Varför inte ha exytra roligt tillsammans?  1. Sexigt spel Det här spelet innehåller 400 heta utmaningar för dig och din partner, som definitivt kommer att höja stämningen. Läs mer och köp spelet här. 2. Variera förspelet Kör ni alltid samma moves när det kommer till förspelet? Då är det här spelet perfekt! Det innehåller över hundra förspelsutmaningar som garanterat kommer ge nytt liv till förspelet. Du hittar det här för bara 29 kronor. 3. Massageolja Finns det något bättre än att få en skön massage? Allra helst av din älskling såklart. Den här massagegelen finns i flera goda dofter och funkar även bra att använda som glidmedel, när massagestunden hettar till lite extra.  4. Godisunderkläder Överraska din partner med dessa underkläder – helt gjorda av godis. Du hittar dem här. 5. "Clone-A-Willy"Varför köpa en vanlig, trist dildo när du kan göra din alldeles egna? I detta kit får du allt som behövs för att göra en perfekt avgjutning av din egen eller din pojkväns snopp. Köp det för 299 kronor här. 6. Stimulerande gel Den här härliga gelen förhöjer kvinnans njutning och känslighet och har fått väldigt bra recensioner. Du kan klicka hem den här för 149 kronor. 7. Stickad snoppvärmare Välkommen accessoar vid kyliga tillfällen? En väldigt rolig present och här finns de att köpa för 49 kronor. 8. Klitorisvibrator Använd den tillsammans och få till en härlig stund. Den finns här för endast 249 kronor. 9. Lick-it Denna flaska ger en ny dimension till oralsexet – du kan välja på choklad eller jordgubbssmak. Köp den här. 10. Kåtpiller Ja, vi kan inte lova att du verkligen blir kåt av dessa godisar, men de har i alla fall en god lakritssmak. Om inte annat blir det en rolig present! 11. Strippstång Har du alltid velat ha en egen strippstång där hemma? Nu kan drömmen bli sann, och du kan ge din älskling en riktig show. Här kan du köpa strippstången. 12. Handbojor En rolig detalj som garanterat kommer hotta upp stämningen! Här finns de att köpa för 99 kronor. 13. Tenga Egg En sak som kan vara rolig för er båda och som kommer höja värmen i vinter. De finns att köpa här för 99 kronor. 14. Pepparkaksform Vad sägs om att baka några av pepparkakorna i denna roliga form? Den finns här för 39 kronor. Gå in här för att spana in fler heta saker i vinter!

2018-11-14-13:10:43

Åkessons nya bud: Ge Löfven chansen att bilda regering

Igår röstade riksdagen nej till Ulf Kristersson som statsminister, och idag kommer talmannen hålla nya möten med partiledarna för att ta reda på vad som bör hända nu. Kvart över två i eftermiddag kommer talmannen ha presskonferens för att meddela hur han tänker.  Men redan nu har uppgifter kommit fram om hur politikerna tänker. Till Aftonbladet säger Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson att Stefan Löfven bör få uppdraget att sondera för en ny regering – och att Centerpartiet och Liberalerna borde rösta på Löfven.  – Ja, det är det rimliga. Nu har Centerpartiet och Liberalerna anslutit sig till den vänsterliberala konstellationen i riksdagen kan de väl utse sin statsminster så vi kan komma vidare, säger Åkesson till Aftonbladet.Nu vill Sverigedemokraterna gå i opposition tillsammans med Kristdemokraterna och Moderaterna. – Vi kan utgöra en stark konservativ opposition, sa Åkesson på en pressträff idag. 

2018-11-15-09:03:30

Camilla Läckberg avslöjar kravet på Simon Sköld

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 44, och MMA-stjärnan Simon Sköld, 31, är det första paret som Jenny och Niklas Strömstedt bekantar sig med i säsongspremiären av TV4:s succé "Tillsammans med Strömstedts". I den första säsongen såg vi bland annat Mikael Persbrandt och Sanna Lundell och Helena Bergström och Colin Nutley.  I torsdagens program får vi alltså lära känna Camilla och Simon lite närmare och höra mer om deras liv och relation.  Jenny och Niklas besöker först Camilla och Simons drömvåning på Södermalm i Stockholm, och sedan bär det av till Camillas landställe i Norrtälje. Där blir det ett allvarligt samtal om det här med att skaffa barn.  Simon Sköld och Camilla Läckberg. Bildkälla: Stella Pictures År 2016 föddes Camillas och Simons dotter Polly – men var det alltid självklart att de skulle ha barn ihop?  – Hur viktigt var det att få barn tillsammans med Camilla?, frågar Niklas i programmet. – Innan jag träffade Camilla ville inte jag ha barn. Jag hade ju sagt till mina föräldrar att av mig får ni inga barnbarn, det ska ni veta. Men sen träffade jag Camilla och vi var ju tvungna att ta den diskussionen väldigt tidigt, berättar Simon.– Jag insåg ju att shit, det här håller ju på att bli jätteallvarligt, jättefort. Och det var ju hans ålder och det faktum att han inte hade några barn. Det var något jag var tvungen att förhålla mig till, berättar Camilla. Avslöjar detaljerna i krav-sms:et Hon berättar att hon sedan skickade ett otroligt långt sms till Simon.– Jag försökte att inte låta som en tokig kaninkokerska som tar upp barnfrågan efter tre veckor, säger Camilla.Camilla försökte linda in det hela så mycket som möjligt. Hon skrev bland annat att hon redan har tre barn och inte har behov av fler. Hon skrev att om Simon ville ha barn kunde hon tänka sig det – men då var det inte så mycket tid att spela på. Camilla Läckberg och Simon Sköld gästar Jenny och Niklas Strömstedts program "Tillsammans med Strömstedts". Bildkälla: Stella Pictures. Tredje alternativet skulle betyda att de inte kunde vara ihop, förklarar Camilla.– Hade han svarat att han absolut vill ha barn – men först om 7-8 år, då hade inte jag velat fortsätta med relationen. För jag skulle inte kunna vara i en relation som har ett bäst före-datum. För jag hade inte kunnat ge honom barn om sju-åtta år. Simons vackra kärleksförklaring  Bara någon vecka efter att Camilla hade skickat det långa sms:et till Simon så körde de till Göteborg ihop.De hade då bestämt sig att om allt kändes bra så skulle de börja försöka fram emot jul. I "Tillsammans med Strömstedts" berättar Camilla om hur Simon under bilfärden vände sig mot Camilla och sa: – Bara så du vet, att även om det inte skulle bli barn – om vi inte kan få barn, så betyder inte det att jag kommer lämna dig. Utan jag vill vara tillsammans med dig ändå. Då räcker det jättebra med dina barn, sa Simon till Camilla.  "Tillsammans med Strömstedts" sänds på TV4 ikväll klockan 21.00.

2018-11-14-16:53:48

Camilla Läckberg och Simon Sköld visar upp drömlägenheten

År 2014 träffades deckardrottningen Camilla Läckberg, 44, och MMA-stjärnan Simon Sköld, 31. Tre år senare gifte de sig, och år 2016 föddes parets gemensamma dotter Polly, som idag är 2,5 år gammal. Simon lämnade sin etta på Gärdet i Stockholm och flyttade då ihop med Camilla i hennes hus. Men Hösten 2017 slog paret till på en fantastisk lägenhet i Stockholm och började helt enkelt på ny kula.  Ikväll ser vi Camilla och Simon i Jenny och Niklas Strömstedts program "Tillsammans med Strömstedts" i TV4 där de bekantar sig med några av Sveriges mest folkkära och omskrivna par. Simon Sköld och Camilla Läckberg. Bildkälla: Stella Pictures I programmet så berättar Camilla och Simon om drömhemmet.– Det är vårat första gemensamma hem och det har ju väldigt stor betydelse. Vi har också inrett tillsammans. Vi hade ju det egentligen som en 15-20 års plan men vi är inte så bra på att vänta. Och så hittade vi lägenheten!, berättar Camilla i "Tillsammans med Strömstedts". Camilla Läckbergs och Simon Skölds lägenhet. Bildkälla: Instagram/camillalackberg Lägenheten med stort L. Paret slog nämligen till på en etagevåning på Södermalm i Stockholm.  I det vackra röda huset på söders höjder så finns det onekligen plats för hela familjen. Camilla har tre barn sedan tidigare, och i det nya hemmet finns det gott om plats för fredagsmys och vardagsliv.Hela 6 rum på 237 kvadratmeter har familjen att breda ut sig på. Fastigheten är från 1925, och Simon och Camillas lägenhet ligger högst upp i huset.  De har även en magisk terass på 30 kvadratmeter. Där kan paret sitta på kvällarna och njuta av ett glas vin och den storslagna utsikten över Djurgården, Hammarbybacken, Globen och Nacka. Paret har gott om utrymme i sin drömvåning. Bildkälla: Instagram/camillalackberg Lägenheten var inte direkt billig – våningen kostade hela  23,5 miljoner kronor, och paret har även gjort en maffig renovering.  I "Tillsammans med Strömstedts" så får tittarna följa med och gå husesyn – och det är verkligen fantastiskt vackert.Se hur Camilla Läckberg och Simon Skölds drömvåning ser ut i klippet ovan.

2018-11-14-15:43:35

Allt du behöver veta om regeringens nya budget

Som du kanske märkt så skiljer sig hösten 2018 från de flesta andra politikhöstar. Trots att över två månader har gått sen valet har Sverige fortfarande ingen ny regering – men trots det måste landet fungera. Precis som alla andra år måste 2019 ha en budget, och idag presenterade övergångsregeringen vad de vill ska gälla för nästa år. Pensionärerna får sänkt skattDen enda riktigt stora förändringen i budgeten gäller skatten för personer över 65 år – pensionärer alltså. Magdalena Andersson satsar fyra miljarder kronor på sänkt pensionärsskatt. För en pensionär med en inkomst på 25 000 kronor i månaden innebär det 350 kronor extra varje månad, skriver Dagens Nyheter. Annars händer inget dramatiskt i budgeten, den kommer vara ganska lik den som gällt för i år. Däremot kommer Moderaterna eventuellt lägga en mot-budget som riksdagen ska rösta om. Om den går igenom är det den som kommer gälla nästa år, oavsett vilken regering som sitter vid makten. 

2018-11-14-15:10:24

14-årig flicka misshandlades – kommer aldrig kunna bli mamma

Hon är endast 14 år och vet att hon aldrig kommer att kunna få barn i framtiden. Det är livsödet för den flicka i Ryssland som blev brutalt misshandlad av ett gäng.  Den fruktansvärda misshandeln har lett till att hon aldrig kommer att kunna bli mamma.  Lurades in till ett område  Det var när en kille som den 14-åriga flickan var kär i, frågade om hon ville gå på en promenad tillsammans med honom som allt började, rapporterar brittiska The Mirror.  Flickan och pojken började att promenera, men promenaden blev inte så lång. Han ledde henne till baksidan av ett hus där fem andra tjejer i hennes ålder stod och väntade.  Den 14-åriga flickan misshandlades brutalt när de andra tjejerna misshandlade henne. Slag mot huvud och mage  De började med att ge henne ett slag i huvudet innan de brottade ner henne på marken och sparkade och slog henne upprepande gånger i magen. En av tjejerna som misshandlade flickan ska också ha setts hoppa på hennes huvud och överkropp, skriver The Mirror.  Hon försökte att komma upp och lyckades att ställa sig på sina bara knän, innan hon sparkades i huvudet. Flickorna slog henne då i ansiktet och drog henne i håret.  Hela den brutala misshandeln pågick i tre timmar och alltihop filmades.  Flera inre och yttre skador  Enligt The Mirror ska flickan tagit sig hem och då kunnat ringa efter en ambulans som tog henne till sjukhusets intensivvård. Läkarna ska då ha konstaterat att hon fått hjärnskador, inre skador samt att hennes kropp täckts av flera blåmärken. Hon kommer heller inte kunna få barn i framtiden, skriver The Mirror.  Polisen utreder händelsen  Den fruktansvärda händelsen som skedde i staden Mineralnye Vody utreds av polisen. Enligt The Mirror har polisens talman sagt att de kontrollerar händelsen och identifierar alla inblandade och förhör dem en och en. 

2018-11-14-18:03:22

Diabetesgalan – här är allt som hände

Diabetesgalan är Sveriges första tv-sända insamlingsgala till förmån för diabetesforskningen. I programmet fick vi se både kända och okända ansikten som har diabetes, både typ 1 och typ 2.I Sverige är det omkring 500 000 människor som lider av diabetes typ 2, och cirka 50 000 som lider av typ 1. "Visste pinsamt lite"Programledarna Peter Jihde och Molly Sandén som båda har drabbats av diabetes, tyckte att det var dags att samla in pengar för forskning. Molly berättade att hon drabbades av diabetes för sex år sedan. Då visste hon bara att diabetes var en sjukdom och inte mycket mer.– Jag visste pinsamt lite, säger hon i programmet.Starka uppträdandenDe första att uppträda på galan var Rhys och Felix Sandman med nya låten Starfish. Det bjöd på ett riktigt starkt uppträdande.Hockeyspelaren Fredrik Bremberg steg ut i ljuset från mörkret på scen och berättade att han spelat matcher i hockey i hela sitt liv. Men en match har han aldrig vunnit och spelar mot fortfarande – matchen mot diabetes. Lasse StefanzEfter en intervju med Olle Jönsson, sångare i Lasse Stefanz, kliver bandet upp på scen och bjuder på en riktig show. I intervjun berättade Olle Jönsson om sin diabetes och att han vill levalängre, men är osäker på om hans kropp vill. Han berättar också att han under vissa uppträdanden inte kan stå upp och sjunga. Det blir helt enkelt för mycket så, ibland får han sitta ner och sjunga på scen. På plats såg vi även Ebba Bush Thor klappa händerna och skratta gott åt skämt på scen av Peter Jihde. "Konstig acceptans"Nästa person på scen var textförfattaren Tomas Andersson Wij. Han fick diabetes när han var 18 år. Och tidigare har han aldrig berättat offentligt om sin diabetes för att han har velat hålla det privat. Men nu på Diabetesgalan valde han att berätta om det.– Det är en konstig acceptans. Jag sköter om sjukdomen helt okej, säger Andersson Wij i programmet. Han sätter sig vid ett piano och framträder med en härlig trudilutt som fick håret på armarna att resa sig.Från mörkret kommer trollkarlen Jonas Ljung fram i ljuset. Han hoppas varje dag att han någon gång kommer kunna säga till sin son att det är slut med sprutor. Men inte ännu.Även programledaren Molly Sandén gick upp på scen och sjöng. Bakom framträdandet var det mycket känslor. Hon hade på sig en klänning liknande ett nattlinne och en stor trenchcoat som nådde hennes bara fötter. Maximus-PriceI slutet av programmet kom Cristina Stenbeck och Michaela Wissén upp på scen, för att dela ut The Maximus Price. Det är ett pris på 500 000 kronor och delas ut till en person som utmärkt sig speciellt i arbetet för diabetes. Detta år blev den lycklige Elin Cederbrant som i ung ålder skapat organisationen "Together against diabetes". På otroligt kort tid har hon lyckats samla ihop 3,6 miljoner kronor till forskningen för diabetes. Hennes vision är att alla ska jobba tillsammans mot diabetes. Insamlingen Under kvällen samlades det in en hel del pengar till Diabetesfonden, totalt 5 810 910 kronor. Otroligt!Avslutningen på programmet blev riktigt fräck. Gladys Del Pilar entrade scenen och sjöng med hyllning till soul-drottningen Aretha Franklin.Nyheter24 har tidigare skrivit om Barncancergalan och allt som hände. Här kan du läsa mer om det.

2018-11-14-20:13:37

Pilotens mystiska upptäckt i luften – "ett mycket starkt ljus"

Att jobba som pilot innebär att man spenderar en hel del tid i luften. Bland moln, åska och i solsken flyger tusentals flygplan varje dag för att åka från destination A till B, och det är vanligt att man ser ett eller annat flygplan längre bort på 10 000 meters höjd.  Annars kan det ofta vara ganska tomt i luften.  Men när piloten på ett British Air-flygplan jobbade under förra veckan fick hon se något häpnantvärt i luften, något som hon aldrig sett tidigare.  Något rörde sig snabbt  Den 9 november klockan 06.47 kontaktades Shannons flygtrafik-kontroll i Irland efter att piloten i flygplanet sett något som rörde sig otroligt snabbt i luften. Något som inte var ett annat flygplan.   Piloten tänkte att det kunde vara en militärövning, men flygkontrollen meddelade att ingen militär övning pågick i det området som planet befann sig i, skriver BBC.  Ljusa föremål  Enligt BBC har piloten berättat att föremålet som rörde sig snabbt var ett  "mycket starkt ljus" och hade kommit längst vänster sida av flygplanet, innan föremålet försvann upp i norr, rapporterar BBC.  Efterföljande kom flera föremål som var likadana. Dock verkade föremålen inte vara i närheten av att träffa planet. Vad kan det ha varit?  Men vad det egentligen var för något som syntes i luften är inte helt utrett, dock finns det några teorier. En pilot från ett annat flygplan säger att det kan röra sig om en meteor eller något annat föremål som kommer från jordens atmosfär, skriver BBC.   Astronomen Apostolos Christou menar att det med största sannolikhet var en bit av damm som kommit in i atmosfären.  – Jag kan inte säga utifrån pilotens beskrivning, men det kan ha varit storleken på en valnöt eller ett äpple, säger han enligt BBC.  Han berättar vidare att November är en månad då detta vanligtvis kan ske.  Utredning  En pilot sa att hastigheten på objektet var dubbelt så snabbt som ljudet och nu kommer man att göra en utredning på vad det faktiskt kan ha varit för något.  Andra flygplan som uppmärksammade annorlunda saker i luften den nionde november har fått fylla i en rapport. Dessa rapporter jobbar man nu utifrån för att kunna klargöra föremålet, skriver BBC.  Nyheter24 har tidigare skrivit om den pilot som gjorde en helt otrolig landning på Bristols flygplats i England. Det kan du läsa mer och se här!

2018-11-03-14:25:04

17-årig flicka misshandlad till döds i Trollhättan

Klockan 14:44 på onsdagseftermiddagen fick polisen in ett larm om att två minderåriga flickor bråkade med varandra i Trollhättan.  En av flickorna skadades svårt och fick åka till sjukhus med ambulans. Vid 20:30-tiden meddelade polisen att flickan som skadats avlidit av sina skador.  Polisen spärrade av platsen och inledde initialt en förundersökning för mordförsök. Men när den skadade flickan sedan avled på sjukhuset har förundersökningen ändrats till mord, alternativt dråp. Polisen vill inte gå in på detaljer i dagsläget  Den flicka som nu misstänks för mord har lämnats över till sociala myndigheter. Av tekniska skäl och av det faktum att flickorna är minderåriga vill polisen i dagsläget inte kommentera händelsen.  – Jag kan just nu inte säga mer av utredningstekniska skäl. Vi har spärrat av fastigheten där händelsen inträffade. Det ska göras en teknisk undersökning, säger Hans Lippens, polisens presstalesman i region väst, till Expressen. 

2018-11-14-20:56:11