10 highlighters alla pratar om just nu – som ger magiskt glow

Här kan du spana in de highlighters alla pratar om just nu, som ger det perfekta glowet. 

1. Rouge från bareMinerals

Detta rouge från bareMinerals ger ansiktet ett naturligt och friskt glow. Det finns i både varma och kalla färger och här hittar du det för 107 kronor. 

2. NARS blush


Denna highlighter funkar till alla hudtoner och ger ett otroligt glow som sitter hela dagen. Spana in den populära produkten här.

3. Mary-Lou Manizer

Den perfekta multiprodukten som ger grymt glow. Kan användas som både ögonskugga och highlighter och ger ett silkesmjukt resultat. Här finns den för bäst pris just nu.

4. Shimmerpuder från NAKED 

Ljust reflekterande nyanser som ger ett naturligt shimmer. Denna i en nyans av varma toner och den blir din här.

5. Lumene invisible illumination

Detta är en flytande highlighter som ger huden extra lyster. Du kan applicera den innan din foundation, blanda ut den i din foundation eller applicera sist på kindbenen för extra glow. Den är väldigt omtalad och finns just nu här för 205 kronor.

6. Baked highlighter från e.l.f

Ett sjukt bra budgettips är denna highlighter från e.l.f för endast 60 kronor här! Ger huden en skimrande look med bara ett svep.

7. Wet N Wild Megaglo

Detta megaglow-puder från Wet N wild är verkligen ett puder med goda recensioner. Väldigt prisvärt för 69 kronor här.

8. Strobing-penna från Isadora

Kanske ska du satsa på en strobing-penna, denna sjunker smidigt in i huden och ger ett lystergivande glow. Denna färg i champagne kan du hitta här för 103 kronor.

9. Baked Blush i färgen Milani

Letar du efter en produkt med lite mer färgtoner? Detta från Baked Blush i färgen korall ger både glow och väldigt fin lyster med färgnyanser. Finns även i andra toner och blir ditt här för 99 kronor.

10. Glazed highlighter från Ofra

Frostvit pärlemorsskimrande färg och rik på glans. Perfekt för dig som tycker om en skarp highlighter och här finns den nu.

Du kan spana in fler highlighters här!

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


Läs hela nyheten:
10 highlighters alla pratar om just nu – som ger magiskt glow

Publicerad: 2018-02-16 klockan 15:10

Fler nyheter från Nyheter24

Andreas Norlén blir riksdagens talman

Det var ingen skräll direkt. Moderaternas Andreas Norlén vann omröstningen i riksdagen idag och blir därför riksdagens nya talman.  144 ledamöter röstade på Socialdemokraternas kandidat Åsa Lindestam, resten röstade på Andreas Norlén. Norlén efterträder Urban Ahlin som talman. Kort därefter valdes Socialdemokraternas Åsa Lindestam till förste vice talman.  Men vad gör en talman egentligen? Läs mer om det här!

2018-09-24-12:09:16

Experterna varnar för vulkanen Katla – nära ett utbrott

De flesta kommer ihåg när vulkanen Eyjafjallajökull hade sina utbrott 2010. Vulkanutbrotten orsakade inte bara skräck på Island utan satte även stopp för nästan alla flygavgångar i Europa under sex dagar, på grund av de stora askmolnen som uppstod. Men om utbrotten 2010 gav upphov till stopp i flygtrafiken så skulle ett utbrott från vulkanen Katla kunna orsaka ännu större problem för både invånare och för flygtrafiken. Och nu ser den mardrömmen ut att bli verklighet, åtminstone om man ska tro en ny rapport publicerad i Geophysical Research Letters, vilket The Daily Star har skrivit om tidigare.Enligt den publicerade rapporten så ska vulkanen Katla ha börjat släppa ut mer koldioxid, vilket är ett tecken på att dess magmakammare håller på att fyllas på. I rapporten går det att läsa följande, om de ökade koldioxidutsläppen."Mätningar i luften och atmosfären visar att Katla, en vulkan som senaste hade ett utbrott för 100 år sedan, är den vulkan som släpper ut mest koldioxid på jorden. Katla står just nu för upp till fem procent av de totala utsläppen från vulkaner."Det främsta tecknet på att vulkaner börjar närma sig ett utbrott är alltså när de börjar släppa ut mer koldioxid än vanligt. Därför har även andra experter ställt sig bakom den vetenskapliga rapporten, däribland Evgenia Ilyinskaya, från universitetet vid Leeds.– Det är känt sedan tidigare att vulkaner på Hawaii och i Alaska har börjat släppa ut större mängder koldioxid veckor eller år före ett utbrott. Denna rapport är alltså ett tydligt tecken på att vi måste hålla koll på Katla.Vulkanen Katla som experter nu tror kan vara nära ett utbrott. Bildkälla: Frank Augstein/TT Experter på Island är förbereddaSarah Barsotti som är samordnare för vulkaniska faror vid isländska meteorologiska institutet är även hon säker på att vulkanen kommer att få ett utbrott i framtiden, skriver The Daily Star. – Det finns inget sätt att förutspå när vulkanen kommer att få ett utbrott, det vi vet är bara att den kommer att få ett utbrott någon gång.Nyheter24 har tidigare skrivit om när extremvädret fick en hel by att dränks i en flod av lera och sten. Är du intresserad av att se bilder från händelsen kan du läsa artikeln här.

2018-09-24-10:07:52

Se Gunilla Perssons utbrott mot Biggest Loser-tränaren

Äntligen är det dags för premiären av Biggest Loser VIP där vi kommer få se färgstarka deltagare som Gunilla Persson, Kalle Moraeus och Carl Jan Granqvist förändra sina livsstilar totalt för att leva mer hälsosamma liv. Här kan du läsa om alla som deltar i programmet och här hittar du alla nya bilder på deltagarna. I premiäravsnittet kommer alla deltagare vägas in och de får även en utmaning första gången de kliver in i köket. På bordet står alla möjliga godsaker framdukade, och deltagarna måste slänga allt de annars kanske hade slukat i sig. Men deltagarna ska också få veta resultatet efter en hälsokontroll som de alla fick göra inför programmet. När det är dags för Gunilla Persson visar hälsokontrollen att hennes värden ser förvånansvärt bra ut. Doktor Mikael Sandström är inte sen med att ge Gunilla en ordentlig komplimang. – Det är som för en 40-åring, säger han till den 59 år gamla realitystjärnan som blir överlycklig. Men tyvärr slutar det inte där.  Gunilla Persson får höra resultatet efter hennes hälsokontroll. Bildkälla: TV4Det är nämligen inte värdena som är Gunillas utmaning, utan hennes skeva fördelning mellan muskler och fett i kroppen. – Du har en väldigt hög fettprocent och en låg muskelprocent, fördelningen är väldigt skev och jag får känslan av att du inte är tillräckligt fysiskt aktiv, säger doktor Mikael. När han och Biggest Loser VIPs tränare Mikael Hollsten försöker poängtera att Gunilla måste börja röra på sig blir hon upprörd och känner att hon måste avbryta deras resonemang. Biggest Loser VIPs tränare Mikael Hollsten föreslår att Gunilla Persson ska träna. Bildkälla: TV4Gunilla berättar att hon lever med kroniska smärtor i rygg och ben som gör det nästintill omöjligt för henne att gå och träna. – Gå in i min kropp, lev med den i en timme, sen uttala dig, säger Gunilla Persson om tränarens förslag. Se Gunillas utbrott i klippet ovan. Biggest Loser VIP sänds måndagar 20:00 på TV4. Läs också om när Gunilla Persson dömdes efter en tvist med Försäkringskassan, men nekade till brott. 

2018-09-24-10:23:03

Ben Mitkus har blivit dumpad av Nicci Hernestig

Det var i början av året som det började tisslas och tasslas om att Youtubestjärnan c . Ben hade tidigare varit tillsammans med Ex On The Beach-profilen My Karlberg men förhållandet fick ett abrupt slut och sedan ställde My upp i EOTB. Nicci i sin tur dejtade under en period Marcelo Peña vilket slutade i lite utav ett triangeldrama efter att Marcelo synts hångla med sin vän Michaela "Keela" Nilsson. Marcelo Peña och Keela hånglade under en utekväll. Detta var naturligtvis inte så populärt hos Nicci. Bildkälla. http://marcelos.lifestyleworld..."Helt ärligt så blev jag ledsen som fan när jag fick höra saker om M och åkte hem till mig och tog mig en funderare. Nu får vi se vad som händer", skrev Nicci på sin blogg. Nicci och Ben var till en början bara vänner, men vänskapen utvecklades snabbt till någonting mer och profilerna blev tillsammans. På Youtube har de spelat in vloggar och videos tillsammans och sett tillsynes superkära ut. Ben var även med på Niccis student och har umgåtts en hel del med hennes familj.Det var därför det kom som en chock för många när Ben under söndagen skrev ut ett Instagraminlägg där han berättar att han blivit dumpad. "Dagen jag aldrig trodde skulle komma kom idag. Förlåt om jag kommer vara frånvarande ett tag nu men jag är helt förstörd. Vi hörs när vi hörs", skrev Ben under den tomma bilden. Bildkälla: Ben Mitkus InstagramBen möts nu av stöd från sina följare. Han senaste bild har i skrivande stund över 4000 kommentarer. Bildkälla: Ben Mitkus InstagramSamtidigt som stödet öst in på Bens Instagram har Nicci mötts av en otroligt vidrig hatstorm från Bens fans. De anklagar henne bland annat för att ha utnyttjat Ben till att få fler följare och prenumeranter. Detta är bara några av de hemska kommentarer som NIcci fått på sin Instagram efter uppbrottet med Ben. Bildkälla: Nicci HernestigNicci uppmanar nu alla som skrivit elaka kommentarer att sluta genast. 

2018-09-24-09:51:20

Slut på värmen – nu är snön och kylan på väg

Har du längtat efter att få damma av din snygga höstjacka som hänger längs bak i garderoben? Då har vi goda nyheter – rusket och kylan är nämligen på ingång. Prognosen framöver är kyliga vindar, mörka dagar och till och med snö enligt meteorologen Lasse Rydqvist.  Och om du hoppades på att kräma ur det sista ur de föregående månadernas värme så är det tyvärr försent.  – Så långt jag kan se så är det ingen ny sommarvärme på ingång, meddelar Rydqvist i en intervju med Expressen. Höstdagjämning Runtom i landet, ända ner till södra Götaland, har man sett till morgonfrost. Och enligt prognoserna är kylan på intåg, med prognoser om snö uppe i fjällen.  Natten till i lördags inföll även höstdagjämningen vilket innebär att dagarna nu är lika långa som nätterna. Och om man är en soldyrkare så får man se till att ta vara på det, då de kommande månaderna innebär en hel del mörker.  – Det är ju kalla nätter som följer natten mot måndagen och tisdagen. I morgon kommer det att vara snöbyar i fjällen, varvat med blötsnö lite längre söderut i fjällvärlden. Det är nordvästliga vindar som för ner riktigt kall luft över landet, säger Lasse Rydqvist, meteorolog vid väderinstitutet Storm, till Expressen.  Han meddelar att det ser ut att bli riktigt blåsigt i södra Norrland och att man kan vänta sig snöfall öster om fjällen i Lappland. På onsdagen drar även ett djupt lågtryck in från Island in över landet.  Södra Sverige kommer inte undan Inte ens de som bor söderut kommer att kunna undvika kylan länge till.  – Det kommer att ligga någonstans mellan normalt och en tre, fyra grader lägre än vanligtvis. Under arbetsveckan kan man alltså räkna med att det blir höst, säger Lasse Rydqvist, till Expressen.  I sommar lamslogs Sverige, och stora delar av Europa, av en värmebölja. Något som gjort att öl och en hel del andra saker blivit dyrare under hösten. Här kan du läsa om vilka matvaror och saker som gått upp i pris.

2018-09-24-08:19:33

Här är webbtjänsten som kan sänka månadskostnaden på dina lån – med enkla knepet

Att ha flera lån är ju inte så kul, framförallt inte om lånen är till exempel kreditkort eller andra konsumtionslån med höga räntor. Och det är lätt att få ångest när det dimper ner flera fakturor i brevinkastet varje månad.  Som tur är kan du lösa problemet med att slå ihop de olika lånen till ett samlingslån. Det betyder alltså att du istället bara har ett enda lån. Då kan du få ner räntan och du behöver inte betala flera fakturaavgifter.  När du sänker månadskostnaden får du ju även mer pengar över varje månad, som du kan lägga på att betala av lånet snabbare! Advisa är en gratistjänst som hjälper dig att ansöka om ett samlingslån, så att du själv inte behöver ringa runt till olika banker. Så här fungerar det: 1. Gå in här och fyll i en ansökan. Det tar bara ett par minuter. 2. Advisa kontaktar 30 olika långivare och presenterar sedan förslagen för dig. 3. Du väljer om du vill acceptera något av förslagen. Gå in här för att läsa mer om tjänsten och komma igång!

2018-09-21-11:11:19

Då kan Stefan Löfven tvingas avgå

Stefan Löfven har varit statsminister i snart fyra år. Men nu pekar allt på att hans tid på posten är på väg att ta slut. Idag måndag är det dags för nya riksdagen att sammanträda för första gången sen valet. Men det blir ingen lugn tid i början för riksdagsledamöterna, viktiga beslut ska fattas omedelbums. Direkt på måndagen ska riksdagen välja talman, första vice talman, andre vice talman och tredje vice talman. Om du vill veta mer om vad en talman faktiskt gör kan du läsa om det här.Och när talmännen är valda kan riksdagen börja styras på allvar, och planerna på en ny regering kan börja ta form. Då avgår Löfven: Talmannen har två veckor på sig hålla en omröstning om statsministerposten, men det mesta tyder på att detta kommer att hända redan på tisdag eller onsdag. För att en statsminister ska röstas bort krävs att en majoritet av alla riksdagsledamöter röstar nej till statsministern. Eftersom det rödgröna blocket blev större än Alliansen måste även Sverigedemokraterna rösta nej till Stefan Löfven för att Löfven ska tvingas länga in sin avskedsansökan. Alliansen behöver SDAlliansen och Ulf Kristersson behöver alltså Sverigedemokraternas hjälp för att avsätta Löfven. Om Sverigedemokraterna lägger ner sina röster kan Löfven sitta kvar som statsminister. Men med tanke på att SD gjort en stor grej senaste åren om att vilja fälla Löfven vid första bästa tillfälle pekar mycket på att Löfven kommer förlora omröstningen. Stefan Löfven kommer då tvingas lämna in sin avskedsansökan, men kommer sitta kvar tills en ny statsminister är på plats. Men, den som vill bli av med Löfven kanske inte behöver vänta så länge. Om Stefan Löfven känner att han omöjligt kan vinna en statsministeromröstning i riksdagen an han välja att avgå innan den. Detta är dock inte så troligt, eftersom Löfven lär vilja tvinga Allianspartierna att söka stöd hos Sverigedemokraterna för att få bort honom. Stefan Löfven kommer få en hel del kosing när han avgår – läs mer om det här!

2018-09-21-08:40:29

Fem saker du kanske inte visste om Benjamin Ingrosso

2006 vann Benjamin Lilla Melodifestivalen  Benjamin steg tidigt in i rampljuset, och det är väl inte så konstigt med tanke på både Wahlgrens-arvet från mamma Pernilla Wahlgren och Ingrosso-arvet från pappa Emilio Ingrosso. 2006 medverkade han i lilla melodifestivalen med bidraget "Hej Sofia"  – och lyckades då kamma hem en första plats!  2007 var han med i Allsång på Skansen med mamma Pernilla Wahlgren     Foto: Henrik Montgomery / TT Bara ett år senare syntes han återigen på TV-rutan. Denna gången stod han på Skansens scen där han framträdde med mamma Pernilla Wahlgren. De framträdde då med covers av Jackson 5:s "ABC" och "Moonlight". Här kan du se videon.  Han vann Let's Dance 20142014 var Benjamin med i Let's Dance och briljerade rejält. Efter veckor av hårt arbete och fantastiska framträdanden landade han en första plats. Han är kusin med Sebastian Ingrosso Foto: Bertil Ericson / TT Benjamin har minst sagt många talanger i släkten. Och en av dessa är hans kusin Sebastian Ingrosso. Du har med allra största sannolikhet gått loss till något av Sebastians verk. Förutom hans solo-verk, var han en del av trion Swedish House Maffia – tillsammans med Axwell och Steve Angello. Sebastian är gift med sångerskan Kinda Vivianne Ingrosso, som går under artistnamnet Kinnda. Tillsammans har de barnen Melina Ingrosso and Miranda Ingrosso.Han vann Melodifestivalen 2018 Foto: Armando Franca, AP/TT 2017 tävlade Benjamin Ingrosso i Melodifestivalen med låten "Good Lovin" och hamnade då på en femte plats. Och han måste nog ha fått blodad tand, för att i år var han tillbaka med ett nytt bidrag. Och nog är det tur att han valde att tävla även 2018 – för han lyckades nämligen vinna, och representerade Sverige i Eurovision Song Contest. Benjamin gästade nyligen Filip och Fredrik. Då berättade han om sin galna sommar och avslöjade att han känner sig som sitt bästa jag på fyllan. Läs mer om det här.  Benjamin Ingrosso vann Melodifestivalen 2018 med sin sång och charm. Visste du att han kunde smälta hjärtan som barn också? Om inte, då måste du se den här videon.

2018-09-21-15:16:36

Här är 10 viktiga tips som kan rädda ditt liv

Det går aldrig att förutspå när en olycka ska äga rum. Lyckligtvis finns det några enkla tips och knep man kan lägga på minnet som kan vara den avgörande skillnaden mellan liv och död. Här är 10 sådana. Låt kniven sitta kvar Om du någonsin hamnar i en situation där du blir knivskuren, eller får in ett vasst objekt i kroppen, så ska du låta det vassa objektet sitta kvar tills du kan få läkarhjälp. Även om det instinktivt kan kännas logiskt att avlägsna objektet som skadat dig så kan det orsaka större skada än att bara låta det vara kvar.  Detta beror på att objektet kan ha punkterar en blodådra eller träffat ett organ. Det finns då en chans att objektet som skurit dig stoppar en blödning som kan förvärras om du avlägsnar det, enligt Train Aid.  Men om det är så att du redan hunnit dra ut ett vasst objekt är det viktigt att du applicerar tryck på skadan. Det kan du exempelvis göra genom att knyta en ren tygbit på över skadans öppning.  Peka på människor Bildkälla: Unsplash Om man befinner sig i en stor grupp människor när en olycka sker finns det en risk att gruppen drabbas av den så kallade åskådareffekten. Kortfattat innebär det att risken för att någon ingriper blir mindre desto fler människor som finns i omgivningen. Detta är för att alla tror att någon annan ska ingripa.  För att motverka detta kan man peka på människor i omgivningen och ge dem en uppmaningen. Exempelvis genom att säga "Du i gröna tröjan, ring polisen" eller "ni två därborta, hjälp mig få upp honom från marken". Genom att tilltala människor direkt ökar chansen att gruppen hjälps åt. Och på så sätt kan du rädda livet på dig själv och andra.  Skeden i trosan tricket  Om du hamnar i en situation där du tvingas att lämna landet mot din vilja så kan du stoppa ner en sked eller ett annat metallobjekt i trosan.  Tricket har funnits länge, men uppmärksammades tidigare i år av 23-åriga föreläsaren Nora Adin som driver Instagramkontot "heder och samvete".  Syftet med tricket är att uppmärksamma säkerhetspersonalen om att du är i fara. På grund av att metallobjektet sitter innanför kläderna så kommer du behöva tas åt sidan av personalen. Du kan då be om hjälp. Säkerhetspersonalen får ofta lära sig om "skeden i trosan"-tricket och kan på så sätt hjälpa dig genom att ta in dig i ett rum som används för noggranare säkerhetskontroller.  Om du inte har en sked kan du självklart använda ett annat metallobjekt. Det är också bra att placera metallobjektet i dina underkläder så sent som möjligt, så att personen/personerna som håller dig mot din vilja inte hinner hitta det om de väljer att visitera dig.   Simma inte motströms Bildkälla: Unsplash Om du någonsin dras med i en tidvattenvåg kan ditt agerande vara det som skiljer mellan liv och död. Din bästa chans att överleva är faktiskt att inte simma motströms. Detta beror på att det finns en stor chans att du dras med under vattenytan om du försöker simma mot strömmen. Du riskerar även att trötta ut dig. Fokusera istället på att försöka hålla dig ovanför ytan och simma parallellt med strandkanten så att du kan nå den när du får tillfälle. Försök också att hålla dig så lugn som möjligt för att hålla dig fokuserad och spara energi, skriver WikiHow. Om du blir för trött i kroppen eller krampar så är din bästa chans att försöka flyta på ryggen för att låta kroppen vila.   Följ inte med in i bilen Om någon försöker kidnappa dig eller föra bort dig mot din vilja så ska du göra så gott du kan för att inte låta dem få med dig in i en bil eller annat färdmedel som snabbt kan föra bort dig.  Självfallet är det svårt att styra en sådan situation, då den inte är frivillig. Men chansen att du återfinns av polis minskar om förövaren snabbt lyckas förflytta dig långt ifrån brottsplatsen.  Bälte som vapen Bildkälla: Unsplash Om du hamnar i en situation där du måste försvara dig mot en angripare så kan du använda ditt bälte som vapen. Man kan drunkna utan att ha panik Bara detta år har cirka har cirka 115 svenskar, och utlandsbesökare i Sverige, dött i en drunkningsolycka, enligt Svenska livräddningssällskapet.  Och något som många inte vet är att en drunkningsolycka kan vara väldigt odramatisk och lågmäld. Allra främst när alkohol är inblandad. Ofta kan det handla om att man hamnar under vattenytan, råkar andas in vatten, blir desorienterad och sedan drunknar. Alkohol gör också att du tappar omdöme, muskelstyrka och kanske inte upptäcker att kroppen är nedkyld, enligt IQ.  Därför kan det vara lätt att missa någon som råkar illa ut. En tumregel är att aldrig bada påverkad, oavsett hur bra du är på att simma. Och om du hamnar i en situation där någon annan hoppar i vatten påverkad är det viktigt att övervaka dem tills de kommit upp.  Om du befinner dig under vatten och blir osäker på vilket håll ytan är åt kan du alltid följa bubblorna – det vill säga släppa ut lite luft och titta åt vilket håll bubblorna flyter. Bubblorna flyter alltid till ytan.  Andas genom näsan Om du hamnar i ett rum eller en plats där du har begränsat med luft är det bra att försöka att hålla dig så lugn som möjligt och andas genom näsan. Det är nämligen så att du använder upp mindre luft genom näsandning än genom munandning.  När du är stressad så slår även hjärtat snabbare vilket innebär att du andas snabbare och tyngre.  Så försök att lugna dig och andas genom näsan för att få luften att räcka så länge som möjligt.  Hitta skydd och vatten Bildkälla: Unsplash Om du någonsin går vilse i skogen är de två viktigaste sakerna att skaffa vatten och skydd. De två mest sannolika dödsorsakerna kommer att vara kyla och vätskebrist.  Därför bör dina två första prioriteringar vara att hitta skydd och sedan en vätskekälla.  Om du har med dig ett stormkök kan du alltid koka vatten i några minuter för att få bort bakterier och göra det drickbart, skriver Civilförsvarsförbundet.   Du kan också spara vätska genom att undvika att svettas, röra dig lugnt och äta vattenrika växter som blad, bär och svamp. Men om du är osäker på vilka bär och svampar som är giftiga så är det bättre att avvakta med det.  Vad gäller skydd så kan du leta efter en tät gran att ta skydd under. Du kan också använda dig av mossa och gräs som isolering, enligt Civilförsvarsförbundet. Berätta alltid var du är Det sista, och kanske enklaste tipset. Kom ihåg att alltid berätta för en närstående var du kommer att vara om du går på en dejt eller en träff med någon du inte känner.  Om du inte känner dig helt säker på personen du ska möta upp för första gången är det bra att bestämma träff på en allmän plats. Det kan också vara bra att du ber någon sms:a och ringa upp om du inte har hört av dig till dem efter en viss tid.  Exempelvis kan du komma överens med en vän att de ringer och kollar att allt är ok om du inte skickat ett sms till dem efter tre timmar.  Om du har en familjemedlem, partner eller vän som du litar på, kan det också vara bra att använda sig av appar som visar var din mobil (och du) befinner sig, ifall att något skulle hända. 

2018-09-17-09:07:57